17 Temmuz 2012 Salı

Heyecan...

Bu aralar çok telaşım var... şimdi buracıkta söylemicem, bana ne :P Bu arada neredeyse tüm blog yazarları, blogunda ilgi azalmasın diye sanırım takipte olun aman gitmeyin, bekleyin, haaa fln fıstık diyor ve tatile koşuyor... Ben eksik neden kalayım, zaten eksiğim yok maşallahım var tamı tamına altmış küsür kilocuk da olmuşken... Benim tatile gitme şansım yok, tatil bana da gelmiyor, ben en iyisi dizimi kırıp, oturup bir tez bitireyim inşallah...



Neyse canım şimdi sabah sabah bunu demeye gelmedim, uykusuz geçen 1-2 geceden sonra sabah erken kalkılmış hatta makyaj vs yapılmış herşey tam, telefon başında beklemedeyim... Heyecan dorukta, bu arada azmin zaferi gece 2 gibi birde yatmadım tırnaklarıma french yaptım (yeni bir yöntem öğrendim ilk denemem... çok basitmiş ilgilenenler için bir tane fotolu post yaparım olmazsa!)

Yoksa bende mi moda blogcusu oldum haberim yok :P eheheh neyse ben şimdi gideyim çok işimiz var bir sesleneyim dedim o kadar... Benim cephede hayat böyle ya sizin?

peace,

Ays...

4 yorum:

  1. Şu basit yöntemli frencoyu anlatırsan bizim cephede de her şey daha iyi olabilentili :)

    gelişmelerle ilgili de meraklardayız ;)

    YanıtlaSil
  2. Frenchli postunu bekliyorum o zaman:)

    YanıtlaSil
  3. çok hoş bir blog =)
    bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. bu ara nedir böle hepimiz de bi süprizler bişeler ihihi^^...haydi bitir tezi sana reiki gönderiyorum şeker bol bol^^

    YanıtlaSil

Benim alanım olan ve tamamen kendi laklaklarıma zaman ayırıp okuduğun için mersi cnm, aaa senin de eklemek istediğin birşey mi var; dinliyorum :)

Ays...