15 Haziran 2011 Çarşamba

GGGRRRRRRRRRRRRRR


Ezberci zihniyete oldum olası kızarım... evet elbette bende kopya çekmedim mi çaldım çırpmadım mı okuldayken muhakkak, lakin benim yaptklarım ne ki... Hadi şimdi okulda asistanken azcıcık lisanstakileri anlıyorum fakat lisans üstünde bir tanecik sunumu bile yaz internete ne çıkarsa copy&paste ohh ne rahat adamlar sunum yaptı... Birde bize lisansta Playdurism yasaktır, ayıptır günahtır... bla bla die az kafa ütülemediler. Yazımımda hata olabilir ama anlamı şudur başkalarının cümlelerini almak yazmak çalmak izinsiz referanssız kullanmak. Tabi insanlarda hiçbir mantık hiçbir düşünce akıl olmayınca benim kalkıp aman kendi cümlelerimle sunum yapayım tez yazacağım vs dememe gerek yok!!!

Ays...

3 yorum:

  1. kesinlikle katılıyorum bir dergide yayınım çıkmadan önce ne kadar araştırdım cümleleri değiştirdim her şeyi yaptım birde baktım çalan çırpan hiç dikkat etmeyen o kadar çok kişi var ki malesef etik bence insanların hareketlerinden önce ruhları da olmalı

    YanıtlaSil
  2. bu arada bana da beklerim :)
    http://butunundunyasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar evt haklısın... bende o yüzden biraz blog yazarken tekrar düşüneyim diyorum ama yazmak inadına yazmak... (= elbette gelirim... görüşürüz.

    YanıtlaSil

Benim alanım olan ve tamamen kendi laklaklarıma zaman ayırıp okuduğun için mersi cnm, aaa senin de eklemek istediğin birşey mi var; dinliyorum :)

Ays...